Înscrie-te la conferința online „Comunicare organizațională pentru profesori”!


Care sunt beneficiile participării?

Certificare

Vei primi o adeverință de participare la webinar.

Comunitate

Te vei conecta la o comunitate educațională activă și eficientă.

Educație

Vei avea acces la noi metode și tehnici educaționale inovative.


Keynote Speaker

Eugenia ALECU, Lector Universitar Doctor în cadrul USAMV București, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală

Eugenia Alecu are experiență de 8 ani ca titular în Comunicare educațională și Didactica specialității pentru formare postuniversitara – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Preocupată încă din studenție, din anul 2004, de sisteme performante de comunicare la nivel de organizații, a participat activ și inovativ cu idei care au fost implementate la nivel național, prin intermediul unor proiecte de succes. Totodată, a coordonat doua proiecte între 2018 si 2020 pentru Susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților.
Deține competențe pentru pregătirea profesională a personalului, pregătirea formării, realizarea activităților de formare, evaluarea participanților la formare, aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare, încă din anul 2011.


„Susțin munca în echipe multidisciplinare și dezvoltarea de proiecte preuniversitar-universitar, universitar-preuniversitar, dar și între studenți si elevii din licee. Cred și susțin competențele adevărate, care pot produce o schimbare în societate. Dacă am rămas 16 ani în sistemul de învățământ românesc universitar, cu siguranță am vrut sa schimb puțin câte puțin ceva în modul de a forma și educa tinerii, cu siguranță an de an știam că asta este misiunea mea!”

Lector Univ. Dr. Eugenia ALECU

Pentru a finaliza cu succes procesul de înscriere este necesar să completați câmpurile de mai jos cu datele dumneavoastră și să achitați taxa de participare în valoare de 30 de lei. Vă reamintim că locurile pentru această conferință sunt limitate, iar înscrierea va fi validă doar prin achitarea taxei de participare până pe 10 Iulie.

    Alegeți modalitatea de plată din cele propuse mai jos. După alegere, urmați instrucțiunile de plată (pentru transfer bancar) sau trimiteți formularul și veți fi redirecționat către pagina de plată (pentru card bancar).
    Pentru a efectua plata prin transfer bancar direct in contul RO71BTRLRONCRT0598500601 (Asociația Educația este Putere) este necesar sa se menționeze la detalii plata următoarele informații: - Taxa conferinta AEEP + numele dvs După efectuarea plății, vă rugăm să reveniți cu OP-ul pe adresa de e-mail educatiaesteputere@aeep.ro.
    Pentru plata taxei de 30 de lei, accesați următorul link și completați datele aferente plății: https://buy.stripe.com/28o2awbjJfGd5a0dR2