Accesează conferința online „Comunicare organizațională pentru profesori” în format asincron!


Keynote Speaker

Eugenia ALECU, Lector Universitar Doctor în cadrul USAMV București, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală

Eugenia Alecu are experiență de 8 ani ca titular în Comunicare educațională și Didactica specialității pentru formare postuniversitara – Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Preocupată încă din studenție, din anul 2004, de sisteme performante de comunicare la nivel de organizații, a participat activ și inovativ cu idei care au fost implementate la nivel național, prin intermediul unor proiecte de succes. Totodată, a coordonat doua proiecte între 2018 si 2020 pentru Susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților.
Deține competențe pentru pregătirea profesională a personalului, pregătirea formării, realizarea activităților de formare, evaluarea participanților la formare, aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare, încă din anul 2011.


Creează contAccesează cursulParticipă la curs
Accesează linkul de mai jos și creează un cont în platforma Moodle.După finalizarea procesului de creare a contului, accesează pagina cursului și realizează plata taxei de înscriere.După efectuarea plății, parcurge sarcinile de lucru.

Începe procesul de înscriere accesând următorul link: